Project- en programmamanagement

Zowel in het bedrijfsleven, als bij de overheid neemt meer en meer de tendens toe om nieuwe ontwikkelingen uit te voeren in de vorm van projecten. Projecten worden vaak gezien als dé oplossing om nieuwe producten en diensten in te voeren, dan wel veranderingen in de organisatie te realiseren. 
 
Conspiro beschouwt projectmanagement als een vak, een vak wat je kunt leren vanaf het niveau van teamleider tot senior project manager en programma manager. Een grote mate van gedrevenheid om projecten tot een goed einde te brengen is één van de belangrijkste criteria, waaraan een succesvol project manager moet voldoen. Minstens zo belangrijk voor het succesvol uitvoeren van een project is de ervaring en de persoonlijkheid van de projectmanager.

Conspiro levert deze professionele project- en programmamanagers. Stuk voor stuk bewezen professionals, die in staat zijn om uw projecten succesvol uit te voeren.

Consultancy

Naast de regievoering van projecten kan Conspiro de bemensing verzorgen van uw ICT-projecten, ongeacht de inhoud van deze projecten. Vanuit ons netwerk kunnen we consultants inzetten op velerlei gebieden: SAP, Microsoft, finance, business analyse, software enginering, etc.‚Äč 

Neem contact met ons op